Content Image

Információk a látogatók számára

Itt megtalálhatsz minden információt, ami a látogatásoddal kapcsolatos. Ha további kérdéseid vannak, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Nyitvatartás

Jegyárak előzetes bejelentkezéssel

Interaktív körbevezetés élményetetésekkel - előre meghirdetett, hétköznapi, vezetett programjainkon
Felnőtt
Előzetes bejelentkezést igényel.
3590 Ft
Gyermek (2-14 éves korig)
Előzetes bejelentkezést igényel.
2390 Ft
Nyugdíjas
Előzetes bejelentkezést igényel.
2990 Ft

A körbevezetés körülbelül 2-3 órát ölel fel. Az etetés, simogatás csak azoknál az állatoknál lehetséges, akiknél a vezetés során jelezzük.

Körbevezetés vendégváró falatokkal és itallal, élményetetésekkel, előre meghirdetett, hétvégi, vezetett programjainkon
Felnőtt
Előzetes bejelentkezést igényel.
5190 Ft
Gyermek (2-14 éves korig)
Előzetes bejelentkezést igényel.
2590 Ft
Nyugdíjas
Előzetes bejelentkezést igényel.
4590 Ft

A körbevezetés körülbelül 3-4 órát ölel fel, és az ár tartalmazza a vendégváró falatokat és italt. Az etetés, simogatás csak azoknál az állatoknál lehetséges, akiknél a vezetés során jelezzük.

Iskolai- és óvodai látogatások vezetett programokkal
Előzetes bejelentkezést igényel.
Csoportos belépőjegy
1900 Ft / fő
Felnőtt
10 gyermekenként 1 felnőtt belépése díjtalan
További felnőtt kísérő
1500 Ft

A körbevezetés hossza körülbelül 2-3 óra. Az etetés, simogatás csak azoknál az állatoknál lehetséges, akiknél a vezetés során jelezzük. A program személyre szabható és további foglalkozásokkal bővíthető.

Események árai

Esemény megnevezése

Ára

Szülinapi buli

tartalmazza: szülinapi dekoráció, farm és állatpark látogatás, állatsimogatás- és etetés, gyerekjátékok, szülinapi uzsonna/vacsora, kézműves program, meglepetés ajándék, szülinapi meghívók

45,000 Ft / 10 fő

Szülinapi buli – minden további fő

tartalmazza: farm és állatpark látogatás, üdítőfogyasztás

2900 Ft / fő

Céges rendezvények

Esküvő

Egyéb rendezvények

osztálykirándulás, jógatábor, meditációs elvonulások, keresztelő, eljegyzés és mások

Gyakran ismételt kérdések

Nem, minden látogatás előzetes bejelentkezést és egyeztetést igényel. Bejelentkezés nélkül érkezőket nem áll módunkban fogadni.

Csak az előzetes bejelentkezett látogatókat tudjuk fogadni, nincs lehetőség helyben történő jegyvételre. A feltüntetett jegyárak az online bejelentkezésre vonatkoznak. Bejelentkezni telefonon vagy a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül van lehetőség.

Hétköznaponkénti körbevezetéseink 2-3 órát, a hétvégéi körbevezetéseink 3-4 órát ölelnek fel. A bejárás során a farm valamennyi állatával találkozhat a látogató, és az aktuális lehetőségek szerint élményetetésre is sor kerül. A hétvégi körbevezetéseinken a vendégváró falatokat és italokat a belépő tartalmazza.

Igen, az előzetes bejelentkezés során jelezhetik a látogatók az étkezési igényeiket. Reggeli, ebéd és vacsora is kérhető a napszaktól függően az igények szerint.

A 12-es főúton haladva Letkés és Ipolytölgyes között kell letérni. Széppatak Farm 400 m-re a főúttól található. Látogatóinknak ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk.

Igen, ahogy a farm alapanyagaiból készült ételek és finomságok megvásárlására is van lehetőség.

A farmunk alkalmas mindennemű események szervezésére. A Farm leggyakrabban esküvők és születésnapi bulik helyszíne. Iskolai és óvodai csoportokat is szeretettel fogadunk, sőt, lehetőség van több napos osztálykirándulások szervezésére is interaktív foglalkozásokkal.

Keresztelők, eljegyzések és céges rendezvények lebonyolítására is alkalmas a farmunk, ahol a természeti környezet és a farm egyedi hangulata garantálja az emlékezetes élményeket.

Igen, az állatok örökbefogadására van lehetőség. Az állatkerti örökbefogadást azonban nem tévesztendő össze a tényleges örökbefogadással. Örökbefogadással tulajdonképpen az általad kiválasztott állat(ok) nevelőszülőjévé válsz, nevedet pedig feltüntetjük az odúja, háza felületén. A gondoskodás minden állatot megillet, nevelőszülőként pedig erről maximálisan gondoskodhatsz.
Széppatak Állatkert egyik hüllője egy látogató kezében.
👆 Körbevezetés állatsimogatással és -etetéssel

Járd velünk körbe a farmot, és ismerd meg az állataink történetét! A körbevezetés során etethetsz teknőst, sétáltathatsz rókát, simogathatsz alpakát és még számos más élményt gyűjthetsz. Testközelből ismerheted meg az állatvilág (olykor nem oly) apró csodái.

Infók
Széppatak Vadaspark lámái, amit két gyerek etet a kerítésen túlról.
👆 Látogatás iskolások és óvodások részére

Átélhetitek mindazt, ami a tankönyvekből kimarad. Interaktív körbevezetésünk során a gyerekek megismerkedhetnek az állatokkal, azok történetével, a gondozásukkal: az állatetetés és -simogatás garantált.
Fontos, hogy a fiatalok testközelből teremthessenek kapcsolatot az élő természettel, amire megadunk minden lehetőséget. A játékos tanulásnak a környezetismeret és biológia órán is megvan a maga helye.

Infók
A Széppatak Farm területén gyerekek fára másznak.
👆 Születésnapi bulik

Mindenki többet érdemel egy átlagos szülinapnál. Mi gondoskodunk a hangulatról és felejthetetlen élményekről. Szülinapi programunkban levesszük a díszítés, uzsonna és meghívók terhét a válladról, a vendégek korlátlanul fogyaszthatnak az üdítőkből. (Nem csak) gyerekeknek ajánljuk. Állati jó lesz 😉

Infók
Hétvégi grillezés - kukoricafőzés és zöldséggrillezés.
👆 Céges rendezvények

Kikapcsolódnátok végre a többiekkel? Esetleg csapatépítőt tartanátok a természetben, ahol nem ér utol az e-mail, a kötelesség és szüntelen pittyegés? A Farmunkon nincs rohanás – a mókuskerék tényleg csak a mókusnak van fenntartva.

Infók
A Széppatak Farm saját alapanyagaiból készített ebédje.
👆 Egyéb rendezvényeink

Hagyományos programjaink között szerepelnek a tavaszi és őszi séták, családi és szerelmes piknikek, valamint a grillhétvégék. A természettel való kapcsolódás olyan terápia, amit még orvosi recepten sem kapsz meg. Aktív kikapcsolódás a testnek és léleknek, minden korosztály számára.

Infók
A Széppatak Farm egyben esküvői helyszín is, ahol a pajtában lakodalom szervezhető.
👆 Esküvő a Farmon

Keresitek a megfelelő helyszínt, ahol kimondhatjátok a boldogító igent? A végtelen dombok ölelésében, a virágos réttől húsz méterre, az ősfenyők lombjai alatt pont jól hangzik. Hozd a Farmra az esküvőtöket! Tiétek az egész hétvége 60 hektáron, akár teljeskörű esküvőszervezéssel, étkezés és szállás biztosításával.

Infók

Az állatvilág kapuja Téged vár

A Széppatak állatpark családi vállalkozásként indul 2016-ban a Börzsöny egyik legszebb völgyében, Széppatak pusztán. Az állatok a család állatszeretete miatt kerültek a farmra, a fajok száma pedig évről évre csak nőtt. Az egyik állatorvos azt mondta, hogy annyi állatfaj van már itt, hogy akár állatkertet is lehet nyitni.

Igaza volt. Így Széppatak Puszta egy része a nyilvánosság számára is látogatható, és az állatvilág aprói csodái mindenki számára elérhetőek. Legyen az terápiás, szórakozás vagy csupán kikapcsolódás céljából. Közel ezer állat és száz állatfaj várja, és temérdeknyi program várja a látogatókat.

Lakóink száma

1

Állatfajták száma

0

Rólunk mondták

Terry Filko
Terry Filko
2024-04-15
Születesnapot tartottunk a farmon. Vegtelenul csodalatos nappá kerekedett, este alig akaródzott hazajonni. Az a környzet a rengeteg zöld, a sok állat aprótól a nagy és szelíd Kolos nevü ír felföldi bikáig, egyszerüen egy csoda. Nagyon jó dolog hogy van ilyen vállalkozás., sok sikert a tulajdonosoknak, erőt és egészséget nekik.
Szabolcs Eskertem
Szabolcs Eskertem
2024-04-03
Csodás farm, érdemes ellátogatni. Minimum 3 órát bóklászhatsz zavartalan zöld környezetben, barátságos állatokkal körbevéve. Parkolni az udvarban tudsz, a belépők átlagos "állatkertes" áron. Kúlturált mosdókkal, kedves fogadtatással, bármelyik korosztálynak kellemes időtöltés
Zsuzsanna Polgár
Zsuzsanna Polgár
2024-03-31
Csodálatos hely, végtelen nyugalom és béke. A házigazdák rendkívül kedvesek, mindent elmesélnek az állatokról, a farmról. Hétvégén finom reggelivel várják az érkezőket. Nagyon jól éreztük magunkat.
Dora Harmati
Dora Harmati
2024-03-30
Csodálatos élményben volt részünk, ez a hely kincs a mai rohanó világban! A Család, és a környezet is elvarázsolt minket🫶🏼☺️ Mi biztosan visszajáró vendégek leszünk! Köszönjük!
Látogatás

Látogass meg minket

Gyere el a Farmra, tapasztald meg állatparkunk csodáit a saját bőrödön, szerezz természetközeli élményeket!
A Széppatak állatpark látogatására előzetes bejelentkezést követően van lehetőség.