Széppatak Farm

Grill hétvége (2024. ápr. 27.)

Content Image
Grill hétvége Széppatakfarmon április 27-én.

Április 27-én, 10 órára várunk benneteket Széppatakon, ha szeretnétek tiszta alapanyagokból készült, frissen grillezett ebédet fogyasztani, illetve nyugodt, baráti hangulatú környezetben tölteni egy fél (akár egy teljes) napot. Kiadós reggelivel és üdvözlőitallal várunk benneteket, majd meglátogatjuk farmunk és állatparkunk lakóit, ahol etethettek háztáji állatokat, emukat, alpakákat, papagájokat, kengurut, szarvast.
Simogathattok nyuszikat, bocikat, szamarat, pónikat és Rudit, a rókát. Elmesélünk mindent, amit tudni érdemes sok-sok kedvencünkről, s persze a „renitensekről” is, de kérdezhettek bátran bármiről. A
parkban megtalálható szabadtéri eszközök a gyerekek rendelkezésére állnak, illetve a felnőttek is használhatják társas- és ügyességi játékainkat. A program végén (ami kb. 2,5-3 órás) lehetőség van a farmon megtermelt alapanyagokból készült grillezett ebéd elfogyasztására.

Ne feledjétek, bejelentkezés előre szükséges, amit április 25-ig megtehettek, hogy számolni tudjunk veletek!

A részvételi díj tartalmazza a reggelit, üdvözlőitalt , valamint a farm – és állatparklátogatást. Az ebéd ára nem szerepel a részvételi díjban.  Addig maradtok, ameddig jól érzitek Magatokat! A részvételi díj tartalmazza a reggelit, üdvözlőitalt , valamint a farm – és állatparklátogatást. Az ebéd ára nem szerepel a részvételi díjban.

Részvételi díj

Felnőtt
5190 Ft/fő
Gyermek (min. 15 főtől)
2590 Ft/fő
Nyugdíjas
4590 Ft/fő
Thumbnail

Previous Post
Tavaszi piknik a...

Thumbnail

Next Post
Anyák napja...